Water Side

Photo of author

By Tripreviews

5/5 ★★★★★

Vi har netop returneret fra en fantastisk ferie på Water Side i Tykiet, og vi kan ikke anbefale det nok! Vi er en familie på fire, og vi kommer fra Danmark. Vi var helt forelskede i dette sted fra det øjeblik vi ankom.

Vi kunne ikke have bedt om en bedre pool. Det var stor med masser af plads til både voksne og børn. Poolen var altid rent og indbydende, og der var altid solstole til rådighed.

Water Side

Lennart Øster

Facilities
Pool
Reception
Rooms
Restaurant
Staff

5

Restauranten var simpelthen utrolig og absolut fabelagtig. Maden var lækker, varieret og af høj kvalitet. Fra morgenmadsbuffeten til aftensmaden, alt var perfekt! Vi prøvede et par lokale retter, og vi var imponerede over hver eneste en af dem.

Personalet på Water Side var det venligste, vi nogensinde har stødt på. De var altid der for at hjælpe og gjorde vores ophold så behageligt som muligt. Deres gæstfrihed var virkelig bemærkelsesværdig, og de behandlede os som familiemedlemmer snarere end gæster.

Værelserne var luksuriøse og rummelige, med alt hvad vi kunne ønske os. Alt var så pænt og rent, og det var virkelig som en oase af ro efter en dag fuld af aktiviteter. Vi har virkelig lært at sætte pris på den komfort og ro, de tilbyder.

Vi har haft en utrolig tid på Water Side i Tykiet, og vi kan ikke vente med at komme tilbage. Tak for en uforglemmelig ferie!