Litore

Photo of author

By Tripreviews

[star_bar color="#03E003"]

Vi har lige vendt tilbage fra vores familie ferie på det fantastiske Litore Hotel. Jeg må sige, det var en absolut drøm! Vi er en familie på fire fra Danmark, og vi er simpelthen forelsket i dette sted.

Poolområdet er stort og rummeligt, masser af plads for alle, og det er altid sprødt rent. Mine børn nød grundigt at svømme hver dag. Der er et virkelig afslappende, afkølende atmosfære omkring poolen, som vi satte pris på.

Litore Hotel

Lennart Øster

Reception
Rooms
Pool
Restaurant
Staff
Facilities

5

Restauranten på Litore er bare fantastisk. Vi var imponeret over det enorme udvalg og den høje kvalitet af maden a hver dag. Den friske seafood og de lokale retter var vores favoritter. Men virkelig, alt, hvad vi bestilte, var lækker og veltilberedt.

Personalet på Litore er fantastisk venlige og hjælpsomme. Det er tydeligt, at kundeservice er en stor prioritet for dem. Alle, lige fra rengøringspersonale til tjenerne i restauranten, var altid glade og parat til at hjælpe med alt, vi behøvede.

Sidst, men ikke mindst, vil jeg gerne fremhæve de luksuriøse værelser. Vores var rommelig og indrettet meget smagfuldt med en skøn udsigt. Senge var superkomfortable, og vi sov fantastisk godt.

Jeg kan ikke anbefale Litore Hotel nok, det er virkelig et paradis på jorden. Vi kan ikke vente med at vende tilbage til vores næste ferie.