Vesi puolella

Photo of author

By Tripreviews

[star_bar color="#03E003"]

Vesi puolella

Photo of author

By Tripreviews

[star_bar color="#03E003"]

Olemme juuri palanneet upealta lomalta Water Sidesta Saksasta, emmekä voi suositella sitä tarpeeksi! Olemme nelihenkinen perhe ja kotoisin Tanskasta. Olimme täysin rakastuneita tähän paikkaan siitä hetkestä lähtien, kun saavuimme.

Emme olisi voineet pyytää parempaa uima-allasta. Se oli suuri ja siinä oli runsaasti tilaa sekä aikuisille että lapsille. Uima-allas oli aina puhdas ja kutsuva, ja aurinkotuoleja oli aina saatavilla.

Water Side

Lennart Øster

Facilities
Pool
Reception
Rooms
Restaurant
Staff

5

Ravintola oli yksinkertaisesti uskomaton ja aivan upea. Ruoka oli herkullista, monipuolista ja laadukasta. Aamiaisbuffetista illalliseen, kaikki oli täydellistä! Kokeilimme muutamia paikallisia ruokia ja olimme vaikuttuneita jokaisesta niistä.

Water Siden henkilökunta oli ystävällisintä, mitä olemme koskaan kohdanneet. He olivat aina valmiina auttamaan ja tekivät vierailustamme mahdollisimman mukavaa. Heidän vieraanvaraisuutensa oli todella merkittävää, ja he kohtelivat meitä pikemminkin perheenjäseninä kuin vieraina.

Huoneet olivat ylellisiä ja tilavia, ja niissä oli kaikki, mitä voisimme toivoa. Kaikki oli niin siistiä ja puhdasta, ja se oli todella kuin rauhallinen keidas päivän aktiviteettien jälkeen. Olemme todella oppineet arvostamaan niiden tarjoamaa mukavuutta ja mielenrauhaa.

Meillä oli uskomatonta aikaa Tychyn Water Sidessa, emmekä malta odottaa, että pääsemme takaisin. Kiitos unohtumattomasta lomasta!

Předchozí příspěvek

Další příspěvek

Forrige innlegg

Neste innlegg

Önceki yazı

Sonraki yazı

Προηγούμενη θέση

Επόμενη θέση

Poprzedni post

Następny wpis

Edellinen viesti

Seuraava viesti

Предыдущий пост

Следующий пост

Vorheriger Beitrag

Nächster Beitrag

Siguiente entrada

Föregående inlägg

Nästa inlägg