Vattensidan

Photo of author

By Tripreviews

[star_bar color="#03E003"]

Vattensidan

Photo of author

By Tripreviews

[star_bar color="#03E003"]

Vi har precis återvänt från en fantastisk semester på Water Side i Tyskland och vi kan inte rekommendera det tillräckligt! Vi är en familj på fyra personer och vi kommer från Danmark. Vi var helt förälskade i det här stället från första stund när vi kom hit.

Vi kunde inte ha önskat oss en bättre pool. Det var stort med gott om plats för både vuxna och barn. Poolen var alltid ren och inbjudande, och det fanns alltid solstolar tillgängliga.

Water Side

Lennart Øster

Facilities
Pool
Reception
Rooms
Restaurant
Staff

5

Restaurangen var helt enkelt otrolig och helt fantastisk. Maten var utsökt, varierad och av hög kvalitet. Från frukostbuffén till middagen var allt perfekt! Vi provade några lokala rätter och blev imponerade av varenda en av dem.

Personalen på Water Side var de vänligaste vi någonsin har träffat. De fanns alltid där för att hjälpa till och gjorde vår vistelse så bekväm som möjligt. Deras gästfrihet var verkligen anmärkningsvärd och de behandlade oss som familjemedlemmar snarare än gäster.

Rummen var lyxiga och rymliga, med allt vi kunde önska oss. Allt var så snyggt och rent och det var verkligen som en oas av lugn efter en dag full av aktiviteter. Vi har verkligen lärt oss att uppskatta den komfort och sinnesro som de erbjuder.

Vi hade en otrolig tid på Water Side i Tychy och vi kan inte vänta med att komma tillbaka. Tack för en oförglömlig semester!

Předchozí příspěvek

Další příspěvek

Forrige innlegg

Neste innlegg

Önceki yazı

Sonraki yazı

Προηγούμενη θέση

Επόμενη θέση

Poprzedni post

Następny wpis

Edellinen viesti

Seuraava viesti

Предыдущий пост

Следующий пост

Vorheriger Beitrag

Nächster Beitrag

Siguiente entrada

Föregående inlägg

Nästa inlägg