Vannsiden

Photo of author

By Tripreviews

[star_bar color="#03E003"]

Vannsiden

Photo of author

By Tripreviews

[star_bar color="#03E003"]

Vi har nettopp kommet tilbake fra en fantastisk ferie på Water Side i Tykiet, og vi kan ikke anbefale det nok! Vi er en familie på fire og vi kommer fra Danmark. Vi var helt forelsket i dette stedet fra det øyeblikket vi ankom.

Vi kunne ikke bedt om et bedre basseng. Det var stort med god plass til både voksne og barn. Bassenget var alltid rent og innbydende, og det var alltid solsenger tilgjengelig.

Water Side

Lennart Øster

Facilities
Pool
Reception
Rooms
Restaurant
Staff

5

Restauranten var rett og slett utrolig og helt fantastisk. Maten var deilig, variert og av høy kvalitet. Fra frokostbuffeen til middagen var alt perfekt! Vi prøvde noen lokale retter, og vi ble imponert over hver enkelt av dem.

Ansatte ved Water Side var de vennligste vi noen gang har kommet over. De var alltid der for å hjelpe og gjorde oppholdet vårt så komfortabelt som mulig. Gjestfriheten deres var virkelig bemerkelsesverdig, og de behandlet oss som familiemedlemmer i stedet for gjester.

Rommene var luksuriøse og romslige, med alt vi kunne ønske oss. Alt var så rent og pent og det var virkelig som en oase av ro etter en dag full av aktiviteter. Vi har virkelig sett pris på komforten og roen de tilbyr.

Vi hadde en utrolig tid på Water Side i Tykiet, og vi gleder oss til å komme tilbake. Takk for en uforglemmelig ferie!

Předchozí příspěvek

Další příspěvek

Forrige innlegg

Neste innlegg

Önceki yazı

Sonraki yazı

Προηγούμενη θέση

Επόμενη θέση

Poprzedni post

Następny wpis

Edellinen viesti

Seuraava viesti

Предыдущий пост

Следующий пост

Vorheriger Beitrag

Nächster Beitrag

Siguiente entrada

Föregående inlägg

Nästa inlägg