Πλευρά νερού

Photo of author

By Tripreviews

[star_bar color="#03E003"]

Πλευρά νερού

Photo of author

By Tripreviews

[star_bar color="#03E003"]

Μόλις επιστρέψαμε από φανταστικές διακοπές στο Water Side στη Γερμανία και δεν μπορούμε να το συστήσουμε αρκετά! Είμαστε μια τετραμελής οικογένεια και προερχόμαστε από τη Δανία. Ήμασταν εντελώς ερωτευμένοι με αυτό το μέρος από τη στιγμή που φτάσαμε.

Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερη πισίνα. Ήταν μεγάλο με άφθονο χώρο τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Η πισίνα ήταν πάντα καθαρή και φιλόξενη και οι ξαπλώστρες ήταν πάντα διαθέσιμες.

Water Side

Lennart Øster

Facilities
Pool
Reception
Rooms
Restaurant
Staff

5

Το εστιατόριο ήταν απλά απίστευτο και απολύτως υπέροχο. Το φαγητό ήταν νόστιμο, ποικίλο και υψηλής ποιότητας. Από τον μπουφέ πρωινού μέχρι το δείπνο, όλα ήταν τέλεια! Δοκιμάσαμε μερικά τοπικά πιάτα και εντυπωσιαστήκαμε με κάθε ένα από αυτά.

Το προσωπικό στο Water Side ήταν το πιο φιλικό που έχουμε συναντήσει ποτέ. Ήταν πάντα εκεί για να βοηθήσουν και έκαναν τη διαμονή μας όσο το δυνατόν πιο άνετη. Η φιλοξενία τους ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη και μας αντιμετώπισαν σαν μέλη της οικογένειας και όχι σαν φιλοξενούμενους.

Τα δωμάτια ήταν πολυτελή και ευρύχωρα, με όλα όσα θα μπορούσαμε να επιθυμούμε. Όλα ήταν τόσο τακτοποιημένα και καθαρά και ήταν πραγματικά σαν μια όαση ηρεμίας μετά από μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες. Έχουμε πραγματικά μάθει να εκτιμούμε την άνεση και την ηρεμία που προσφέρουν.

Περάσαμε απίστευτα στο Water Side στο Tychy και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε. Σας ευχαριστούμε για αξέχαστες διακοπές!

Předchozí příspěvek

Další příspěvek

Forrige innlegg

Neste innlegg

Önceki yazı

Sonraki yazı

Προηγούμενη θέση

Επόμενη θέση

Poprzedni post

Następny wpis

Edellinen viesti

Seuraava viesti

Предыдущий пост

Следующий пост

Vorheriger Beitrag

Nächster Beitrag

Siguiente entrada

Föregående inlägg

Nästa inlägg